Moș Crăciun special pentru copii speciali!

 

Nicoleta Eliza Ciuciucu Asociația Bright Future for Every Child

100% Complete
661 RON
Donations raised
200 RON
Target
6
Donations

Asociația „Bright Futere for every child” face un lucru de care e mare nevoie, încearcă să ajute familiile aflate în imposibilitatea de a susține terapia necesară unui copil diagnosticat cu autism.

Știați că în România 1 din 54 de copii este diagnosticat cu autism?
Cel mai important e însa faptul că acești copii au șansă de recuperare și integrare de peste 50% dacă urmează un program continuu de terapie, adică de la 2 până la 6 ore de terapie pe zi, în funcție de gradul de afectare.

Cea mai frumoasă formă de solidaritate umană este să îi ajuți pe cei a căror suferință nu ai trăit-o. Așa că, fii om și donează o oră de terapie, pentru a-i oferi șansa la o viață normală unui copil diagnosticat cu autism.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare, prin oferirea de servicii complete și la cele mai înalte standarde în vederea recuperării și integrării lor.

Copiii din Centrul pentru autism „Bright Future” își doresc ca Moș Crăciun să le aducă șansa la o viață normală. Fii și tu Moș Crăciun special și oferă-le în dar ore de terapie!

Cei 40 de copii din Centrul pentru autism „Bright Future” nu își doresc dulciuri și jucării de la Moș Crăciun. Ei își doresc ca Moș Crăciun să le aducă în dar șansa la o viață normală. Fii și tu Moș Crăciun special pentru ei și oferă-le în dar ore gratuite de terapie! În cadrul campaniei „Moș Crăciun special pentru copii speciali” ne propunem să strângem suma d

 

6 Donations

30 Nov 2021

Anonymous

150 RON
30 Nov 2021
La multi ani, Eliza! Buni si frumosi sa fie toti!🤗
30 Nov 2021

Anonymous

75 RON
19 Nov 2021

Anonymous

75 RON
18 Nov 2021

Anonymous

61 RON
18 Nov 2021