Asociația Bright Future for Every Child

Asociația Bright Future for Every Child

Dăruiește copilărie cu ore de terapie! ~ 2023 @ Mărțișor Galantom ~ 2023

Dată: 31 December 2023
Te invităm ca anul acesta Mărțișorul, florile sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună! Dăruiește copilărie cu ore gratuite de terapie
[ Show more ]

8

Galantomi:

15

Donații:

2,132 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Te invităm ca anul acesta Mărțișorul, florile sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună! Dăruiește copilărie cu ore gratuite de terapie!

Dacă îți dorești ca în acest an să oferi un mărțișor special sau dacă nu ai găsit un cadou potrivit pentru 8 Martie, noi te ajutăm cu o idee drăguță. :) Îți propunem ca acel mărțișor sau acel buchet de flori pentru femeia iubită să îl transformi într-o faptă bună și să donezi ore de terapie gratuită copiilor din Centrul pentru autism „Bright Future”.

Speranță nouă pentru copiii cu autism

Primăvara aduce cu ea cele mai așteptate daruri ale naturii, dintre care cel mai de preț este viața nouă în tot ce mișcă și speranța nouă în sufletele noastre.

Suntem visători atunci când ne gândim la fiecare muguraș înverzit al primăverii. Și sperăm, în același timp, la cea mai frumoasă primăvară pentru mugurașii noștri, supereroii de la Centrul pentru autism „Bright Future”.

Pentru copiii cu autism, fiecare oră în plus de terapie înseamnă mai multă speranță pentru recuperare. Un copil cu autism are nevoie de la 2 până la 6 ore pe zi de terapie pentru a avea o șansă reală la o copilărie normală.

Cea mai grea încercare - fondurile pentru terapie

Copiii care fac terapie în centrul nostru sunt iubiți, acceptați și sprijiniți de toți care îi înconjoară: părinți, terapeuți, voluntari. Supereroii depun un efort considerabil și au o răbdare de fier pentru a se face bine. Însă, în funcție de numărul de ore urmat, costurile terapiei variază de la 2.700 până la 7.700 lei pe lună. Aceasta este o sumă enormă pentru cele mai multe dintre familiile care au un copil cu autism. Iar în centrul nostru ajung la terapie și câte doi copii cu autism dintr-o singură familie.

Vă puteți imagina cum se descurcă doi adulți ca să asigure financiar măcar numărul optim de terapie. Sau cum reușește să se descurce un părinte care își crește singur copilul cu autism. Sau ce face acel părinte singur care are doi copii cu autism. Toate aceste cazuri sunt reale și le vedem zi de zi în Centrul pentru autism „Bright Future”.

Ajută-ne să putem ajuta mai departe!

Dăruiește speranță în această primăvară! Donează mărțișorul, floarea sau cadoul pe care urmează să le primești sau pe care urmează să le oferi celor dragi și spune-le despre fapta ta bună. Sigur se vor bucura, pentru că primăvara aceasta, cadourile alese de tine fac diferența și schimbă viața copiilor cu autism.

Dăruiește copilărie cu ore de terapie!