Crăciun magic pentru copii magici!

 

Mihaela Manu Asociația Bright Future for Every Child

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații

Anul acesta ne unim forțele pentru cel mai de preț cadou pe care îl pot primi copiii de la Centrul pentru autism „Bright Future”: adunăm în sacul moșului cel puțin 1000 de ore de terapie gratuită (adică 77.000 de lei) și sprijinim recuperarea supereroilor noștri.

Un copil cu autism se va bucura de jucării colorate, puzzle și lego, dar cel mai de preț cadou pe care i-l putem oferi noi, adulții, este șansa la o viață normală, în care să se bucure de copilărie, de joc și joacă cu copii de vârsta lui, de petrecerea timpului liber în parc și nu în sesiuni de terapie.

Hai să scurtăm această perioadă de recuperare, să forțăm un pic mâna timpului și să le oferim supereroilor din Centrul pentru autism „Bright Future” orele de terapie de care au nevoie ca să să facă bine cât mai curând!

Fii și tu Moș Crăciun special pentru copii speciali și umple sacul cu victorie în lupta cu autismul! Adună comunitatea ta și îndeamnă-ți și prietenii-spiriduși să contribuie la micul nostru plan de a face fericiți copiii cu autism!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare, prin oferirea de servicii complete și la cele mai înalte standarde în vederea recuperării și integrării lor.

Anul acesta, de Crăciun, oferă în dar cât mai multe ore de terapie copiilor din Centrul pentru autism „Bright Future”.Ai început să îi scrii scrisori Moșului, faci liste de cadouri și îi întrebi deja pe cei mici ce își doresc să găsească sub brad? Nu, nu e devreme deloc să te gândești la cadourile de Crăciun. Știm bine că un cadou bine ales este pregătit din timp. Iată de ce te anunțăm de pe acum despre campania noastră „Moș Crăciun special pentru copii speciali”. Îți amintești, cu

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!