Asociația Bright Future for Every Child

Asociația Bright Future for Every Child

Moș Crăciun special pentru copii speciali! @ Moș Crăciun Galantom ~ 2022

Dată: 31 December 2022
Ai început să îi scrii scrisori Moșului, faci liste de cadouri și îi întrebi deja pe cei mici ce își doresc să găsească sub brad? Nu, nu e
[ Show more ]

42

Galantomi:

216

Donații:

27,982 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ai început să îi scrii scrisori Moșului, faci liste de cadouri și îi întrebi deja pe cei mici ce își doresc să găsească sub brad?

Nu, nu e devreme deloc să te gândești la cadourile de Crăciun. Știm bine că un cadou bine ales este pregătit din timp. Iată de ce te anunțăm de pe acum despre campania noastră „Moș Crăciun special pentru copii speciali”.

Îți amintești, cu siguranță, cum ne-am transformat în Moș Crăciun și spiriduși speciali și câtă bucurie am adunat pe Galantom anul trecut!

Anul acesta ne unim forțele pentru cel mai de preț cadou pe care îl pot primi copiii de la Centrul pentru autism „Bright Future”: adunăm în sacul moșului cel puțin 1000 de ore de terapie gratuită (adică 77.000 de lei) și sprijinim recuperarea supereroilor noștri.

Un copil cu autism se va bucura de jucării colorate, puzzle și lego, dar cel mai de preț cadou pe care i-l putem oferi noi, adulții, este șansa la o viață normală, în care să se bucure de copilărie, de joc și joacă cu copii de vârsta lui, de petrecerea timpului liber în parc și nu în sesiuni de terapie.

Hai să scurtăm această perioadă de recuperare, să forțăm un pic mâna timpului și să le oferim supereroilor din Centrul pentru autism „Bright Future” orele de terapie de care au nevoie ca să să facă bine cât mai curând!

Fii și tu Moș Crăciun special pentru copii speciali și umple sacul cu victorie în lupta cu autismul! Adună comunitatea ta și îndeamnă-ți și prietenii-spiriduși să contribuie la micul nostru plan de a face fericiți copiii cu autism!