Asociația Bright Future for Every Child

Asociația Bright Future for Every Child

Dăruiește copilărie cu ore de terapie! @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Dată: 31 December 2022
Zilele de naștere sunt pentru cei mai mulți dintre noi motiv de bucurie, petreceri mai mari sau mai restrânse, alături de familie și prieteni. Ca
[ Show more ]

3

Galantomi:

9

Donații:

930 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Zilele de naștere sunt pentru cei mai mulți dintre noi motiv de bucurie, petreceri mai mari sau mai restrânse, alături de familie și prieteni. Cadoruile primite sunt un motiv în plus de bucurie, abia așteptăm să vedem cu ce ne surpinde fiecare prieten sau membru al familiei de ziua noastră. Dar ziua noastră poate fi și un bun prilej de a împărți bucurie și speranță celor care au nevoie de ele mai mult decât avem noi nevoie de un cadou.

Transformă și tu cadoul de ziua ta în ore de terapie oferite în dar copiilor cu autism ai Centrului „Bright Future” din București.

În România, 1 din 54 de copii este diagnosticat cu autism. Autismul este o tulburare care afectează toate ariile de dezvoltare a unui copil: cognitivă, comportamentală, motricitate, de limbaj și socială. Copilul nu poate să comunice, să se joace sau să se integreze într-un grup. 

Însă un copil cu autism are șanse de recuperare și integrare de peste 50% dacă urmează un program continuu de terapie, adică de la 2 până la 6 ore de terapie pe zi, în funcție de gradul de afectare. O medie a costului de recuperare pe ora (care include terapia, evaluarea și coordonarea terapiei) este de 65 lei. Un părinte investește lunar în terapia copilului său cu autism între 2800 și 7200 lei. Este o sumă enormă pentru cei mai mulți dintre părinți, iar de cele mai multe ori lipsa resurselor financiare reprezintă cea mai mare piedică în recuperarea și integrarea copiilor cu autism.

Din cei 50 de copii înscriși la centrul nostru, doar 3 reușesc să facă un număr de ore optim de terapie. Doar cu sprijinul vostru, oamenii de bine, putem reuși să îi ajutăm și pe ceilalți copii din centru să se recupereze și să își trăiască copilăria la timp.

Transformă ziua ta în prilej de bucurie pentru toată viața a unui copil cu autism oferindu-i în dar ore de terapie!